Dit ben ik

Mijn naam is dus Filip Visser. Geboren in de Wijk op 22 december 1976. Vader van een geweldige dochter Celine van 9 jaar en sinds 2017 weer wonende in de Wijk. In die tussenliggende periode heb ik in Veeningen en Zuidwolde gewoond. Alles binnen een straal van 10 km.

Ik ben de één na jongste jongen in een gezin van 11 kinderen. Mijn ouders hebben 4 dochters en 7 zoons mogen krijgen! Het was altijd erg gezellig bij ons in huis. Mijn vader is bijna 11 jaar geleden overleden aan kanker terwijl mijn moeder afgelopen november 80 jaar mocht worden!

In mijn dagelijks leven maak en plaats ik samen met mijn broer houten poorten, landhekken en afrasteringen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en zit regelmatig op mijn mountainbike. Met 10 minuten fietsen zit ik op de mountainbikeroute in de Staphorster bossen. De komende tijd zal dat wat meer worden omdat ik flink moet trainen voor de Muskathlon in Indonesië! Ik heb een passie voor het buitenleven. Ik ben dan ook regelmatig te vinden in het mooie natuurgebied Het Reestdal, 5 minuten lopen van mijn huis.

Tijdens een concert van Insalvation in Zwolle werd ik geraakt toen er verteld werd over het werk van Compassion. Ik besefte ineens hoe vreselijk gebroken en zo ontzettend verdeeld deze wereld is. Ieder leven telt! Ook van mensen ver van ons vandaan. Daarom ben ik blij dat ik iets kan, mag en ga doen! Ik zou het super tof vinden als je mij op wat voor manier dan ook helpt!